Bestellen

Wij verkopen wijn uitsluitend aan personen van 18 jaar en ouder.

Vragen, aankopen, prijsopgaven en bestellingen
U kunt op afspraak terecht in Ubachsberg. Daarvoor kunt U telefonisch via 045-5752554 of 06-51986344, via info@adriennevangils.nl en via het contactformulier op deze website contact opnemen.
Wij zijn telefonisch zoveel mogelijk van maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur bereikbaar. Kunnen wij u niet te woord staan, laat dan een bericht achter, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Prijzen
Vermelde en/of opgegeven consumentenprijzen gelden per fles/stuk, in euro's, inclusief BTW, exclusief eventuele bezorgkosten.Tenzij anders vermeld wordt wijn geleverd in 0,75 liter flessen.
Alle prijzen en aantallen zijn onder voorbehoud van typefouten, mogelijke wijzigingen en gelden zolang de voorraad strekt voor levering in Nederland.

Bestellingen
Bestellingen kunnen persoonlijk, via e-mail, schriftelijk, telefonisch en via de contact-pagina worden gedaan. Van particuliere klanten moeten wij bij verkoop van alcoholhoudende dranken ingevolgde de Alcoholwet bij het noteren van de bestelling de leeftijd vaststellen. En bij aflevering en afhalen zijn wij gehouden wederom uw leeftijd te (laten) controleren a.d.h.v. een geldig identiteitsbewijs.
Na ontvangst van uw bestelling op afstand wordt deze door ons bevestigd en aan u gefactureerd. U kunt betalen met een bankoverschrijving of met een betaalverzoek (en iDEAL). Als uw betaling bij ons is bijgeschreven kunnen de door u bestelde wijnen en accessoires worden verzonden of afgehaald. Bij afhalen in Ubachsberg kunt u ook contant betalen. 

Ubachsberg
Wij nodigen u graag uit elke gewenste hoeveelheid wijn en producten op afspraak in Ubachsberg te komen uitzoeken/kopen of afhalen.

Bezorging 
Leveringen aan huis in Nederland geschieden volgens afspraak.
Binnen onze regio leveren wij wijn vanaf 12 flessen franco aan huis af. Daarvoor maken wij een afspraak met u.
Voor afnames t/m 18 flessen wijn buiten onze regio maken wij meestal gebruik van de diensten van de DPD. Als wij zelf in de buurt komen, verzorgen wij deze aflevering. Wij vragen u om een bijdrage in de kosten van € 7,95. 
Voor grotere afnames wijn (vanaf 24 flessen) buiten onze regio verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen. Bestellingen die geen haast hebben leveren wij bij voorkeur zelf af. In andere gevallen maken wij gebruik van de diensten van een vervoerscombinatie.
Kosten die voortkomen uit een foutieve adressering komen voor uw rekening. 
Neemt u over het afleveren van andere producten a.u.b. contact met ons op. Vanwege formaat, breekbaarheid e.d. kunnen niet alle producten verstuurd worden en variëren de bezorgkosten van € 4,95 (brievenbuspost) tot € 10,00. 

Schade of manco
Wij maken zo goed mogelijke afspraken met u en de vervoerders. Mocht er onverhoopt toch sprake zijn van breuk of manco tijdens het vervoer, dan verzoeken wij u dit op de afleverbon te vermelden, niét (voor een goede ontvangst) te tekenen en ons zo spoedig mogelijk (doch uiterlijk binnen 24 uur na ontvangst) te informeren via info@adriennevangils.nl of 06-51986344 zodat wij de nodige stappen kunnen ondernemen.

Herroepingsrecht
Zijn de producten op afstand gekocht en wilt u binnen 14 dagen na ontvangst door of namens u gebruik maken van het herroepingsrecht, dan dient u ons dit binnen deze 14 dagen na aankoop via info@adriennevangils.nl te melden en de producten zo snel mogelijk doch uiterlijk vóór deze 14 dagen zijn verstreken te retourneren voor eigen rekening en risico (schade, verlies of diefstal).Tijdens deze termijn bent u gehouden zorgvuldig om te gaan met de geleverde producten en verpakkingen. Alleen ongeopende flessen en onbeschadigde en ongebruikte producten kunnen worden teruggestuurd. Daarnaast behouden wij ons het recht voor eisen te stellen aan de retourprocedure. Wijn en vooral natuurwijn is een gevoelig product. Niet voldoende gefrankeerde of beschadigde zendingen kunnen wij niet in ontvangst nemen.
Wij zullen de ontvangst van uw melding van herroeping z.s.m. bevestigen en als de geretourneerde goederen in goede staat en volledig zijn ontvangen het aankoopbedrag van de geretourneerde goederen zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst terugbetalen.
Het risico en de bewijslast voor de juiste en tijdige uitoefening van het herroepingsrecht liggen bij u. 

Klachten
U kunt klachten richten aan info@adriennevangils.nl. Ingediende klachten worden binnen 7 dagen - gerekend vanaf de dag van ontvangst - beantwoord. Mocht een klacht een langere verwerkingstijd vergen, dan krijgt u bericht met een indicatie wanneer u een uitvoeriger antwoord mag verwachten.
Een fles met door 'kurk' aangetaste wijn kan worden teruggegeven. In dit geval kan ook een geopende fles vervangen worden mits u de slechte wijnfles (zo vol mogelijk) en met originele kurk terugbezorgt. Wij vervangen de wijn door dié wijn die wij op dat moment verkopen. Dit kan een ander oogstjaar zijn. Mocht de wijn uit het assortiment genomen zijn, dan kan na overleg een vergelijkbare wijn worden geleverd. Wij betalen geen flessen terug.Voor het terugsturen van flessen met 'kurk' dient u dezelfde retourprocedure te volgen als bij het het herroepingsrecht.  

Privacy verklaring