Welkom bij Adrienne van Gils

In Spaanse wijn en andere producten gespecialiseerde handel

Adrienne van Gils is een zelfstandige wijnhandel die sinds 1996 wijnen uit Spanje in Nederland importeert enAltijd op zoek naar de beste Spaanse Wijnen verkoopt aan handel, horeca en consumenten. Daarnaast importeert en verkoopt Adrienne wijnaccessoires en handwaaiers met accessoires uit Spanje en verzorgt zij wijnproeverijen en taalcursussen Spaans (met CRKBO registratie).

De wijnen worden geimporteert van kleine producenten die kwaliteitswijnen maken die gekenmerkt worden door de streek (bodem en klimaat), de daaraan aangepaste druivensoorten en verwerkingsmethodes. Het zijn wijnen waarin het vakmanschap van de wijnmakers te proeven is en die zich onderscheiden door eigenheid, karakter en authenticiteit; wijnen die kwaliteit voor een betaalbare prijs bieden.
Soms zijn de producenten gecertificeerd ecologisch, soms zijn ze te klein om de kosten van de certificering te dragen. 

De handwaaiers (abanicos) zijn gemaakt in Valencia, dé stad van de waaiermakers. Het ambacht gaat er vijf eeuwen terug en er zijn nog steeds ateliers waar ambachtslieden waaiers maken.
U kunt kiezen uit brisé- en vouwwaaiers, handgeschilderd, bedrukt, effen of met kant maar ook waaiers om zelf te beschilderen, aan kettingen, met polsband en waaier-accessoires (standaards, etui's, hangers en dozen).

De (wijn)accessoires komen van producenten in Spanje, Frankrijk en Nederland. 

U kunt via e-mail, telefoon (10.00 - 18.00 uur) en deze website contact opnemen voor informatie, prijzen, bestellingen en  afspraken.
U kunt wijn of een ander product in Ubachsberg op afspraak (laten) afhalen of komen uitzoeken, bij voorkeur op vrijdag- of zaterdagmiddag, maar ook op andere dagen of dagdelen.
Bij aankopen/afhalen in Ubachsberg accepteren wij contant geld. 
Wij kunnen ook (laten) bezorgen in Nederland.

Door de invoering van de nieuwe Alcoholwet per 1-7-2021 zijn wij verplicht bij de verkoop van alcoholhoudende dranken een dubbele leeftijdscontrole uit te (laten) voeren. De gegevens hiervan zullen wij alleen gebruiken voor de bevoegde instantie en beschermen. 

Bedrijfsgegevens:
Bostenstraat 32, Ubachsberg
6367 HM Voerendaal
Telefoon 045 5752554
Mobiel 06 51986344
info@adriennevangils.nl
IBAN: NL58INGB0009070028
BTW NL001268465B12
KvK 140.54053

Privacy verklaring