Welkom bij Adrienne van Gils

In Spaanse wijn gespecialiseerde wijnhandel

Wijn schenken
Altijd op zoek naar de beste Spaanse wijnen

Adrienne van Gils is een zelfstandige wijnhandel die sinds 1996 wijnen uit Spanje importeert en in Nederland verkoopt aan de wijnhandel, horeca en consumenten. Daarnaast importeert en verkoopt Adrienne van Gils ook Spaanse handwaaiers en chocolade en wijnaccessoires en verzorgt zij wijnproeverijen en (als bevoegd docent) Spaanse taalcursussen (op maat). 

Adrienne van Gils importeert wijnen uit diverse (on)bekende Spaanse wijngebieden van kleine producenten die kwaliteitswijnen maken. Met behoud van het traditionele (hand)werk in de wijngaard, waar de basis voor de kwaliteit van de wijnen gelegd wordt, en de traditionele druivensoorten met de daarbij behorende verwerkingsmethodes. De wijnen worden gekenmerk door het bijzondere van de streek (bodem en klimaat), de daaraan aangepaste druivensoorten en verwerkingsmethodes. Het zijn wijnen waarin het vakmanschap van de wijnmakers te proeven zijn en die zich onderscheiden door eigenheid, karakter en authenticiteit; wijnen die per oogstjaar verrassen en die kwaliteit voor een betaalbare prijs bieden. Soms zijn de producenten gecertificeerd ecologisch (biologisch), soms zijn ze te klein om de kosten van de certificering te dragen. 

De waaiers (abanicos) zijn gemaakt in Valencia, dé stad van de waaiermakers. Het ambacht gaat hier 5 eeuwen terug en er zijn nog steeds ateliers waar ambachtslieden traditionele en moderne handwaaiers maken. De meeste waaiers zijn met de hand beschilderd, maar er zitten ook effen waaiers bij die u zelf kunt beschilderen.

De chocolade wordt door een meester chocolademaker in Pamplona gemaakt. De traditioneel en ambachtelijk bereide chocolade tabletten bevatten uitsluitend natuurlijke ingredienten, geen toegevoegde vetten, kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

De (wijn)accessoires komen van producenten in Spanje, Frankrijk en Nederland. 

U kunt via e-mail, deze website en telefonisch contact met ons opnemen voor informatie, bestellingen, afspraken en een actuele prijslijst.

Wij nemen de bedreiging van het coronavirus serieus en hebben maatregelen genomen om uw en onze gezond- en veiligheid zo goed als mogelijk te waarborgen.
Wij blijven/laten graag aan huis bezorgen, maar bezorgdiensten leveren niet verder dan de drempel van uw woning. Bovendien kan door de maatregelen rondom het coronavirus en het grote aanbod van pakketten de bezorging langer gaan duren dan u gewend bent. 
U kunt uw bestelling op afspraak in Ubachsberg komen afhalen. Wij zetten hem voor u klaar en - indien gewenst - in uw auto.
Wilt u langskomen, dan verzoeken wij u vooraf contact op te nemen.
Wij accepteren contant geld, maar kunnen slechts beperkt wisselen.
Proeverijen en/of open-flessen-dagen kunnen wij u voorlopig helaas niet aanbieden. 

Bedrijfsgegevens:
Bostenstraat 32, Ubachsberg
6367 HM Voerendaal
Telefoon 045 5752554
Mobiel 06 51986344
info@adriennevangils.nl
IBAN: NL58INGB0009070028
BTW NL001268465B12
KvK 140.54053

Privacy verklaring